top of page

ELÉRHETŐSÉGÜNK

2476 Pázmánd, Kossuth Lajos utca 21.

Duráczkyné Csikós Andi

Tel: 06 20 938 8410

E-mail cím: info@pottybolt.hu

FOGLALKOZÁSAINK HELYSZÍNE

Fényzugoly baba-mama

közösségi tér

 

1223 Budapest, Szent István utca 6.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

RÓLUNK

rólunk.jpg

A Pötty története 2016 nyarán kezdődött, amikor egy budapesti erkélyen a férjemmel való álmodozás során arról beszélgettünk, hogy szükség van egy helyre, ahol a szülők biztosak lehetnek abban, hogy értékes, tartós, a gyermekük érdeklődésének megfelelő könyveket és játékokat tudnak választani. Ekkor született meg a bolt neve, amely jelképezi, hogy a legkisebbek számára is kell egy hely, ahol kitárulhat a világ.

Az álmodozást tervezés követte, a tervezést pedig egy bolt megnyitója 2017 szeptemberében, Budafokon, ahol már testvéremmel, Eszterrel együtt vágtunk bele az álmok megvalósításába. Ez volt a Pötty első otthona. A városrész központjában megnyitott közösségi tér hamar az ott lakó családok törzshelyévé vált, ahol a válogatott könyvek és játékok mellett foglalkozások és közösségépítő alkalmak is helyet kaptak.

Egyik szemünk sírt, a másik nevetett, amikor 2020 nyarán utoljára nyitotta meg ajtaját a budafoki PöttyBolt. Sírtunk, hogy a már jól megszokott kisboltunk nem úgy működik tovább ahogy eddig. Nevettünk, mert valóra vált egy másik álom és megtaláltuk otthonunkat egy Fejér megyei faluban, Pázmándon. A megnövekedett távolság miatt úgy döntöttünk, hogy a Pötty élete újabb mérföldkőhöz ér. Ugyan a bolt bezárta ajtaját Budafokon, de Pötty foglalkozásai megmaradtak, a könyvek és a játékok pedig az online térbe, a PöttyShopba költöztek. Innen továbbra is szeretnénk kiszolgálni azokat, akik szívesen választanak minket a jövőben is. 

A költözéssel nem titkolt célunk, hogy a Pötty meghódítsa a Velencei-tó környékén élő családok szívét is. Ma is azon dolgozunk, hogy Pötty története itt is folytatódhasson, bízunk benne, hogy hamarosan megtaláljuk ennek az útját is.

Amíg az út kirajzolódik, addig is elérhetőek vagyunk tanácsainkkal az elérhetőségeinken, könyveinkkel és játékainkkal a Pöttyshopon, foglalkozásainkkal pedig a meghirdetett helyszíneken keresztül. 

 

És hogy ki írja ezeket a sorokat? Csikós Andi vagyok, óvodapedagógus, akinek meggyőződése, hogy gyermekeink nevelésében nagyon fontos kérdés, hogy mit adunk a kezükbe, mivel segítjük a kiteljesedésüket, hogyan támogatjuk őket a világ megismerésében. 

A Pöttyel értéket szeretnénk közvetíteni a családok felé, egyrészt a foglalkozásaink, másrészt a gondosan válogatott gyermekkönyvek és játékok által.

bottom of page